social image
  • ПОДНИ РЕШЕНИЈА НА ЕДНО МЕСТО

    Посетете нѐ и одберете го најдоброто решение за вашиот простор

Хотели

Нашата работа ја препознаваат врвни деловно-туристички субјекти

Канцеларии

Одличен начин да додадете боја во деловните простории.

Спортски арени

Најдобриот под за објектите каде се развива здравиот дух и тело.

Експо подови

Изложбени салони и саемски хали се дел од нашата референтна листа.
НИЕ ИМАМЕ СЀ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО
Специјализирани сме за увоз на подови (теписони, теписони во плочи, пвц подови, линолеум подови, ексклузивни трислојни паркети, ексклузивни ламинатни подови, подигнати подови)
ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШЕТО ИДЕАЛНО РЕШЕНИНЕ
УСЛУГА НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО
Подготвени сме да започнеме со нашиот следен проект
НИЕ СМЕ LEOKAR FLOORING
Теписоните кои ги предлагаме ги исполуваат сите критериуми според стандардите на Европската Унија ISO EN 1307 I EN 14014:2004/AC:2006.
Ги исполнува тестовите за тешкозапаливост (EN13501-1), содржина на Pentachlorophenol, емисија на Formaldehyd, карактеристики против пролизгување, антистатичност" емисија на штетни VOC, TVOC, SVOC (C16 to C22), Cancerogenic Substances (EU-list Class 1 a. 2) според GUT - Association of Environmentally Friendly Carpets и PRODIS - European Comprehensive information system for textile floorcovering.
Сертифицирани се "suitable for Allergies" од TüV институтот и го подобруваат квалитет на воздухот во внатрешни простории. Теписонот ја впива ситната прашина и помага во подобрувањето на квалитетот на воздухот во внатрешни простории (препорачано од DAAB - германска асоцијација на луге кои страдаат од алергии и астма). Повеќе за нас...