ЗА НАС
ВИЗИЈА
Да бидеме прв избор за испорака и изведба на подни решенија за хотелиери, казина, спортски сали, деловни простории и секаде каде ќе најде примена нашиот под.
МИСИЈА
Секогаш да имаме најквалитетни производи по загарантирано најниски цени кои ќе нѝ донесат нови и задоволни клиенти.
МОТО
Beyond the Floor  -  Нашите архитектонски решенија за подови му даваат смисла на вашиот ентериер.
НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ
НАЈВИСОКИ СТАНДАРДИ 
Нашите производи се производуваат исклучиво во земјите на ЕУ, според сите стандарди на ЕУ како и тестови за тешкозапаливост, содржина на Pentachlorophenol, емисија на Formaldehyd.
AIR QUALITY
Теписоните се сертифицирани "suitable for Allergies" од TüV иститутот, ја впиваат ситната прашина и помага во подобрување на квалитетот на воздухот во внатрешни простории.
ШТЕДЕЊЕ НА ЕНЕРГИЈА
Теписонот заштедуваат 6% на трошоците за загревање вклучително и голема звучна изолација и звучна апсорпција.